Proiect desfăşurat sub patronajul bisericii ortodoxe misionare a studenţilor din Cluj-Napoca Fabrica de gânduri bune      

Conţinutul site-ului www.fabrica-de-ganduri-bune.ro nu poate fi reprodus parţial sau integral, în nici o formă, fără un acord prealabil din partea noastră, care va fi primit sub formă scrisă. Pentru a lua legătura cu noi accesaţi www.fabrica-de-ganduri-bune.ro/contact.

În conformitate cu legea dreptului de autor privind proprietatea intelectuală, dreptul de reproducere a oricărei fotografii de pe acest site poate fi obţinut numai prin permisiunea explicită şi scrisă a autorilor imaginilor. Orice reproducere pentru care nu s-a obţinut acordul scris al celui care a realizat fotografia, intră sub incidenţa legii dreptului de autor.

Pentru mai multe informaţii privind dreptul de autor vizitaţi site-ul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (www.orda.ro), textul integral al legii dreptului de autor putând fi consultat pe site-ul Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, aici.

Cei care doresc să posteze pe alte site-uri sau bloguri linkuri către FABRICA DE GÂNDURI BUNE pot face acest lucru numai după ce în prealabil ne-au înştiinţat şi au primit acordul nostru scris.